Jdi na obsah Jdi na menu
 


DARY / NEDARY

Zaběhnutým zvykem bývá věnovat novomanželům něco do začátku, aby měli ten start o něco jednodušší... V našem případě je to tak, že máme vše, co potřebujeme (hlavně sebe navzájem).

...ale tak když fakt jinak nedáte a mermomocí něco dáte, tak dejte prosím případně nějaký ten peníz. Na svatbě (ve spol. místnosti penzionu) budou za tímto účelem někde v prostoru umístěny dvě krabičky. Jedna s nápisem na dovolenou  (kam můžete umisťovat Vaše příspěvky, chcete-li nám dopřát trochu společného oddychu na Váš účet), do druhé krabičky můžete vkládat finance na aktualizaci domácnosti, na krabičce bude napsáno: na domácnost. Když pak někdy příjdete na návštěvu, budete si třeba mít na co sednout. Kromě dvou již zmíněných krabiček bude někde v prostoru též krabička na vzkazy. Do ní můžete vkládat své přání a vzkazy novomanželům, kteréžto jim budou cennou památkou na proběhlé veselí.

Pokud Vám házení papírků do krabiček nepřijde dost dobré, tak je tu pár hmotných věcí, které by nám jistě udělaly radost:

- desková hra - jelikož jsme společenští a hraví, rádi trávíme večery s přáteli hraním deskových her. Nějaké už doma máme, radost by nám udělala hra, která může být trochu strategická, nezabere však celý den nebo večer. Líbit by se nám mohla tedy např. hra Zeměplocha, Koncept nebo třeba Velbloudí dostihy

- propriety na robota - nedávno jsme v tombole vyhráli parádního kuchyňského robota (Kitchenaid - Artisan), bohužel však bez příslušenství, takže v podstatě nepoužitelného smiley. Hodily by se nám tedy na něho nějaké nástavce, které by jej zpoužitelnily.

- předplatné do divadla - jelikož jsme si velmi oblíbili divadelní prostředí, radost by nám udělalo i nějaké kvalitní představení nebo předplatné. Raději máme menší scény.

Aby náhodou nedošlo ke kolizi a nestalo se, že bychom dostali 5 vstupenek na jedno představení a tři stejné deskovky, máte-li v úmyslu nás obdařit hmotným darem, zkonzultujte to nejdříve s naším dárkovým koordinátorem (Dušanem).

 

kontakt:

Dušan Mačugaimg_20150728_164907.jpg
tel: 608 511 260
email: dusan.macuga@gmail.com

 

                                              

   ...ten vlevo.